دستور پخت را اضافه کنید

کتلت گوشت | طرز تهیه و پخت آن به شیوه مختلف

طرز تهیه کتلت گوشت
  • زمان آماده سازی
    40 دقیقه
  • زمان پخت
    1 ساعت
  • سرو کردن
    3مردم
  • بازدید
    254

کتلت یکی خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای سرخ کردنی است که به روش های مختلفی پخته می شود . برای پخت کتلت از گوشت مرغ نیز می توان بهره برد ما در ادامه شما‌را با پخت 2 مدل کتلت گوشت آشنا میکنیم .

طریق تنظیم کتلت گوشت با سیب زمینی خام :

مواد واجب برای پخت کتلت گوشت :

گوشت 250 گرم
سیب زمینی 3 عدد متوسط
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان ضروری
تخم مرغ در صورت رغبت 1 عدد
آرد سوخاری 1 – 2 قاشق غذاخوری

شیوه تهیه و تنظیم کتلت با سیب زمینی خام :

برای پخت کتلت با سیب زمینی خام , ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و با رنده ی ریز رنده نمائید , بعد از آن پیاز را با رنده ی ریز درون ظرفی جدا رنده نمائید و آب آن را جدا نمایید و بدور بریزید بعد خود پیاز را به سیب زمینی ها اضافه فرمائید .

آنگاه گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه نمائید , و خوب ورز بدهید در‌این فرمان میتوانید تخم مرغ را حذف نمائید می‌توانید هم 1 عدد تخم مرغ به آن اضافه نمائید و عالی ورز بدهید اگه مایه ی کتلت شل بود به آن 1 یا این که 2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری یا این که آرد نخودچی اضافه نمائید و باز ورز بدهید مدتی مایه ی کتلت را کنار قرار بدهید تا استراحت نماید و کلیه ی مواد به خورد هم بروند .

بعد درون تابه ای روغن بریزید و اذن بدهید داغ شود , از مواد کتلت بردارید و آن را به حالت دلخواه در بیاورید و درون روغن سرخ نمائید , زمان سرخ کردن کتلت ها حرارت را ملایم نمائید تا کتلت شما مغز پخت شود . و در پایان آن را با گوجه و خیارشور و جعفری میل نمایید .

نحوه تنظیم کتلت گوشت با سیب زمینی پخته :

مواد حتمی برای تنظیم کتلت :

گوشت چرخ کرده 300 گرم
سیب زمینی 4 عدد متوسط
پیاز 1 عدد بزرگ
تخم مرغ 2 عدد
آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه ضروری

شیوه تهیه و تنظیم کتلت گوشت با سیب زمینی پخته :

برای پخت کتلت با سیب زمینی پخته , ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و با پوست بپزید , بعداز پخته شدن آن را پوست بگیرید و با رنده ی ریز رنده نمائید . آن گاه پیاز را نیز با رنده ی ریز رنده نمائید و آب آن را بگیرید و خود پیاز را به سیب زمینی ها اضافه فرمائید .

گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ را به آن بیشتر فرمائید و خوب ورز بدهید در صورتیکه مایه ی کتلت شل بود به آن آرد سوخاری یا این که آرد نخودچی اضافه فرمائید و خوب ادغام نمائید . بایستی مواد کتلت را کناری قرار بدهید تا استراحت نماید و تمامی ی مواد به خورد نیز بروند . آنگاه روغن را در تابه بریزید و اذن بدهید داغ شود . برای این که روی کتلت شما ترد و کم آب شود , از آرد سوخاری استفاده نمایید .

آرد سوخاری را درون ظرف غذا بریزید , و از مواد کتلت کمی بردارید و به صورت دلخواه در آورید و آن گاه دو طرف آن آرد سوخاری بزنید و درون روغن با حرارت ملایم سرخ فرمائید .

نکاتی برای تنظیم ی کتلت :

• برای خوشمزه شدن کتلت می‌توانید 1 تا 2 حبه سیر را درون مواد آن رنده نمائید .

• برای پخت کتلت در‌صورتی‌که از گوشت پرچرب استفاده فرمایید هنگام سرخ کردن کتلت جمع می شود و شکل خویش را از دست میدهد .

• در حالتی‌که هنگام پخت کتلت آب پیاز را نگیرید منجر خرد شدن کتلت هنگام سرخ شدن می شود .

• برای خوشمزه شدن کتلت درون مواد آن زعفران دم کرده بریزید .

• در صورتی کتلت را با دمای زیاد سرخ نمائید وسط آن مغز پخت نمیشود .

• میزان آرد سوخاری را با دقت به شل و سفت بودن موادتان میتوانید تغییر تحول بدهید .

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

Leave a Review

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *