دستور پخت را اضافه کنید

طرز تهیه و پخت چلو ماهیچه | غذا اصیل ایرانی

چلو ماهیچه غذای اصیل ایرانی
  • زمان آماده سازی
    20 دقیقه
  • زمان پخت
    4 ساعت و 20 دقیقه
  • سرو کردن
    4مردم
  • بازدید
    57

چلو ماهیچه یکی غذاهای اصیل اهل ایران خاصه ضیافت ها و مناسبت های ویژه میباشد . این غذای خوشمزه و اصیل اهل ایران به دلیل مزه مختص و فوق العاده و مواد اولیه بسیار خوب در تهیه و تنظیم آن هوا داران بخش اعظمی هم دارااست . اما طبخ چلو ماهیچه و زمان موردنیاز برای آماده‌سازی آن مشکل و زیاد هست و برای تولید مزه مختص آن می بایست مهارت و فوت‌و‌فن لازمه را برای این خوراک داشته باشید که اما این دستور هم با اعتنا به ریزه ‌کاری ‌های بیان شده در‌این امر پخت و تجربه آشپزی شما قابل حل هست .

مهم‌ترین نکته در طبخ چلو ماهیچه , مزه دار کردن ماهیچه‌ها و پختن آنان است که هم بوی غیر مطلوب از میان رفته و هم ماهیچه‌ها ناپخته نباشد . ولی گذاشتن زمان بسیار برای پختن ماهیچه‌ها منجر محکم شدن آن‌ها هم خواهد شد . از این رو به زمان لازمه و نکات مدنظری برای طبخ این خوراک دقت داشته باشید .

طبخ این خوراک برای سرو در ضیافت ها شما‌را از درست کردن اشکال کباب ها و برپا کردن دود ذغال راحت و خلاص خواهد کرد . به همین بهانه میتوانید به راحتی این طعام را جایگزین گونه های کباب ها در ضیافت های خویش بکنید و با یک غذای خاص و خوش ‌طعم از مهمانان خویش پذیرایی خوبی داشته باشید .

اما زمان تقریبی برای طبخ این طعام ممکن است در مقایسه با دیگر غذاها تایم بیشتری را از شما بگیرد , البته خوش مزه بودن و مجلسی بودن این خوراک , ارزش این اندازه از زمان و صرف انرژی را برای شما جبران خواهد کرد و خستگی را در انتها از بین خواهد برد .

به کارگیری از چاشنی های متعدد و علی الخصوص به کارگیری از زعفران , مزه و بو خاصی را به غذای شما خواهد داد و این مزه منحصر چلو ماهیچه در ضیافت ها مدام به یاد خواهد ماند . همینطور سرو آن به همراه ته چین هم مزه چلو ماهیچه را تکمیل و فوق العاده خواهد کرد .

از سایر گونه های غذاهای خوشمزه و میهمان پسند می شود به ته چین مرغ , ماهی مالاتا , پلو لیموزین , بریانی مرغ کویتی , فتوچینی با میگو , بیف استروگانف با اسفناج و مرغ ناردونی اشاره نمود .

مواد ضروری چلو ماهیچه

ماهیچه : ۳ عدد
پیاز متوسط : ۲ عدد
حبه سیر : ۳ عدد
هویج متوسط : ۲ عدد
روغن مایع : به مقدار ضروری
رب گوجه خارجی : ۲ قاشق غذا خوری
عصاره گوشت الیت : مقدار ضروری
زعفران : ۱ قاشق سوپخوری
نمک , زردچوبه , فلفل قرمز‌رنگ و دارچین : به مقدار ضروری

فرآیند پخت چلو ماهیچه
مرحله 1
پیازها را حلقه ای خرد فرمائید و در قابلمه با مقداری روغن تفت دهید .

مرحله 2
بعداز سرخ شدن پیازها , ماهیچه‌ها را به قابلمه اضافه فرمائید و تفت دهید و بگذارید خامی ماهیچه زدوده شود .

مرحله 3
بعداز یک سری دقیقه چاشنی های فلفل قرمز‌رنگ و دارچین و سیرهای خرد شده را به کاسه اضافه فرمایید و مواد را ترکیب نمایید .

مرحله 4 چلو ماهیچه
اذن دهید که ماهیچه‌ها حدود نیم ساعت به همراه مواد دیگر در قابلمه سرخ شود .

مرحله 5
اما در‌این برهه زمانی هنگامی حتما حواستان باشد که ماهیچه‌ها ته نگیرد و در شرایطی که ماهیچه‌ها زودتر از این تایم سرخ شد , مرحله بعدی را انجام دهید .

مرحله 6
در یک قابلمه دیگر رب گوجه فرنگی و یه خرده روغن مایع ریخته و تفت دهید .

مرحله 7 چلو ماهیچه
بعد از آن عصاره الیت , زعفران , فلفل و دارچین را افزوده و با یک لیوان آب جوش مواد را ادغام نمایید .

مرحله 8
بعداز مهیا شدن و جوش زدن سس ماهیچه , آن را به ماهیچه های سرخ شده اضافه فرمائید و داخل قابلمه ماهیچه بریزید .

مرحله 9
هویج ها را رینگ رینگ خرد کرده و به مواد اضافه فرمائید .

مرحله 10
یه خرده نمک و زردچوبه به قابلمه اضافه نمائید و بگذارید با حرارت ملایم ماهیچه‌ها تماما بپزد .

نکات غذایی طبخ چلو ماهیچه
نمک را در اولِ طبخ ماهیچه به هیچ وجه اضافه نکنید . چرا‌که افزودن نمک در به عبارتی اولِ فعالیت بر روی گوشت موجب دیرپز شدن آن ها می شود .
میتوانید به جای روغن مایع از روغن کنجد به کارگیری فرمایید .
چلو ماهیچه به همراه ته چین , پلو معمولی و ته دیگ تخم مرغی بسیار خوش طعم و خوشمزه میباشد .
زمان طبخ برای ماهیچه‌ها که با حرارت ملایم پخته شود و گوشت ها لذیذ شود , حدود ۴ ساعت می‌باشد .

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

Leave a Review

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *