دستور پخت را اضافه کنید

طرز تهیه و پخت میگو پلو جنوبی + خواص میگو

میگو پلو جنوبی
  • زمان آماده سازی
    15 دقیقه
  • زمان پخت
    1 ساعت
  • سرو کردن
    4مردم
  • بازدید
    55

میگو پلو بوشهری , یکی‌از اشکال غذاهای خوشمزه و لذیذ مردمان جنوب هست . میگو در مقایسه با بقیه غذاهای دریایی , کالری کمتری داشته و مضاعف لذیذ و خوشمزه است .

ولی روش ‌های یگانه و متنوعی برای پخت و طبخ این غذای خوب و اثرگذار موجود است , البته به طور کلی برای حداکثر کردن بهره‌مندی از خاصیت میگو , خوبتر است که آن را بخارپز و یا این که کباب فرمایید. یا این که در صورت پختن , در زمان کمی آن را بپزید تا خاصیت و مواد معدنی های آن محافظت شود و از بین نرود .
میگو یک منبع مغذی از پروتئین است که برای تندستی بسیار مفید و اثرگذار است . این ماده غذایی بسیار مقوی دربردارنده مواد معدنی چون ویتامین های D , B12 , C , A , کلسیم , پروتئین , امگا ۳ , فیبر , پتاسیم , آهن , فسفر و… می‌باشد .
هر کدام از این مواد معدنی اثر گذار در میگو سبب ساز فواید و حفظ تندستی تن چون تقویت استخوان ها , تندرست قلب و عروق , پیشگیری از سرطان , مراقبت از مغز و افزایش عملکرد آن , مراقبت از پوست و موی و درخشندگی آن‌ها , تقویت سیستم ایمنی تن , کاهش وزن و تهیه و تنظیم آن , تقویت بینایی و… خواهد شد .
از این رو با طبخ ساده و راحت غذای جنوبی میگو پلو , می‌توانید هم یک غذای خوب و خوشمزه را طبخ نمائید و هم از فواید و بها غذایی آن منفعت مند و یک غذای تندرست و اثرگذار را سرو فرمائید .
از سایر اشکال غذاهای پر اسم و رسم و خوشمزه جنوبی کشور ایران می‌ توان به یتیمک , دوقوس ماهی , فلیه میگو , کتلت ماهی , فلیه ماهی , دو پیازه میگو , دمپخت میگو , دال عدس , ترخینه یا این که کشک دشتی و… اشاره نمود .

مواد ضروری برای پخت میگو پلو

میگو : ۴۰۰ گرم
برنج : ۴ پیمانه
سبزی گشنیز : ۷۰ گرم
سبزی شنبلیله : ۴۰ گرم
حبه سیر : ۲ عدد
پیاز متوسط : ۱ عدد
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپ خوری
زعفران : به اندازه ضروری
چاشنی کاری و تخم گشنیز : به اندازه ضروری
نمک و فلفل سیاه : به مقدار ضروری

فرآیند پخت میگو پلو
مرحله 1
ابتدا پیاز را پوست و نگینی خرد فرمائید و در ماهیتابه سرخ نمائید .

مرحله 2
آنگاه میگوهای تمیز شده و سبزی های خرد شده گشنیز و شنبلیله را هم به ماهی تابه اضافه فرمایید و پاره ای تفت دهید .

مرحله 3 پخت میگو پلو
چاشنی های ذکر شده را هم اضافه کرده و بعداز ۷ تا ۱۰ دقیقه حرارت را خاموش فرمایید .

مرحله 4
برنج را به شکل آبکش فراهم نمائید و بعداز چرب کردن و گذاشتن ته دیگ مورد نظر , به صورت متساوی از ادغام برنج و میگو درون قابلمه بریزید .

مرحله 5
میگو را می بایست لا‌به‌لا به لای برنج بریزید و پس از تمام شدن هر ۲ مواد , قابلمه را به بازه زمانی ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بر روی حرارت ملایم بگذارید تا دم ببرد .

نکات غذایی میگو پلو
با دقت به ذائقه غذایی خویش می‌توانید از پودر زنجبیل تحت عنوان چاشنی مزه دهنده برای خوراک هم استفاده فرمایید .
میگوها را نباید زیاد بپزید زیرا این دستور منجر سفت شدن گوشت آن‌ها خواهد شد .
در طول سرو میتوانید از مقداری کره آب شده و یا این که روغن زیتون برای خوش مزه شدن خوراک به کار گیری فرمائید .

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

Leave a Review

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *