دستور پخت را اضافه کنید

طرز تهیه و پخت مرغ کنتاکی + نکات غذایی

مرغ کنتاکی خوشمزه ترین فست فود
  • زمان آماده سازی
    20 دقیقه
  • زمان پخت
    50 دقیقه
  • سرو کردن
    4مردم
  • بازدید
    40

مرغ کنتاکی یکی‌از غذاهای خوشمزه و خوب کشور ایالات متحده می‌باشد . البته به دلیل مزه خوب و فوق العاده ای که‌این خوراک داراست در سراسر دنیا فراگیر و به شهرت رسیده است . این خوراک همانطور که از اسم آن واضح است با مرغ مهیا و طبخ می‌ شود .

غالبا برای غذاهای سرخ کردنی بخش اعظم خانواده‌ ها فست فود را ترجیح می‌ دهند , ولی از طریق این دستور غذا می‌ توانید به راحتی این خوراک را در خانه فراهم فرمایید و از مزه آن لذت ببرید . به همین منظور فارغ از نیاز به رفتن به فست فودها و انجام هزینه‌ های مضاعف میتوانید این غذای خوشمزه و تازه را در خانه با کمترین هزینه و خیلی سالم و بهداشتی فراهم نمایید .

این غذای دارای شهرت ملل که به مرغ سوخاری کنتاکی یا این که KFC هم مشهور میباشد قسمتی از غذای پرطرفدار تمام رستوران ها و فست فودها میباشد که عمده مشتریان آن را گزینش می‌ نمایند . عامل این اندازه معروفیت این غذای امریکایی به دلیل به کارگیری از چاشنی های متعدد برای طبخ آن می‌ باشد . ولی نمک و فلفل سیاه جز چاشنی های مهم هر غذایی هست که برای این خوراک هم بخشی از اصلی ترین ها هست ولی هم در رستوران ها و هم در کشور ایالات متحده برای طبخ این غذای پر اسم و رسم و لذیذ از انواع چاشنی ها به کار گیری می شود تا مزه و رایحه مختص و دلپذیری داشته باشد .

از سایر اشکال غذاهای مشهور کشور ایالات متحده می شود به ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون , همبرگر مخصوص , نان ذرت با هات داگ , برگر ماهی و پیتزا قارچ و مرغ اشاره نمود .

مواد ضروری برای پخت مرغ کنتاکی

سینه یا این که ران متوسط : ۶ تکه
تخم مرغ : ۲ عدد
پیاز متوسط : ۲ عدد
آب : ۴ لیوان متوسط
حبه سیر : ۲ عدد
روغن زیتون : ۴ قاشق سوپ خوری
آرد سپید : ۱ پیمانه
آبلیمو : ۲ قاشق سوپ خوری
چوب دارچین : ۱ عدد
پودر کنتاکی : ۱ پیمانه
زعفران دم کرده : به اندازه ضروری
نمک و فلفل سیاه : به اندازه ضروری

فرآیند پخت مرغ کنتاکی
مرحله 1
مرغ را پاک کرده و بشویید . در قابلمه ای پر کردن و بر روی حرارت فراوان بگذارید تا به جوش آید .

مرحله 2
مرغ را درون آب جوش بریزید و یک عدد پیاز را پوست کرده و درون قابلمه اضافه فرمایید .

مرحله 3
یک حبه سیر و چوب دارچین را برای تغییر دادن مزه مرغ در درون قابلمه بریزید .

مرحله 4
پس از گذشت ۲۰ دقیقه زمان که مرغ با حرارت ملایم نیم پز شد , حرارت را خاموش و مرغ را در کاسه دیگری بگذارید تا سرد شود .

مرحله 5
سیر باقی‌مانده را در ظرفی جدا رنده فرمائید .

مرحله 6 مرغ کنتاکی
پیاز را هم با رنده درشت آماده نمایید و به همراه سیر بر روی مرغ بریزید .

مرحله 7
آنگاه زعفران دم کرده و آبلیمو را هم به مرغ اضافه فرمائید و آن را زیرورو فرمائید تا کاملاً مزه دار شود .

مرحله 8
بر روی کاسه سلفون بکشید و به بازه زمانی ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید .

مرحله 9
در ۳ کاسه جدا پودر کنتاکی , آرد سپید و تخم مرغ ها را بریزید .

مرحله 10
تخم‌ مرغ ها را به طور کامل هم بزنید و عالی ترکیب فرمائید .

مرحله 11 مرغ کنتاکی
بعد از آن یه خرده از روغن زیتون را توسط قلم موی بر روی مرغ ها بزنید و کاملاً آغشته به روغن نمایید .

مرحله 12
بعد از آن مرغ ها را ابتدا در ظرف آرد سپید بغلتانید تا کاملاً با آرد مخلوط شود .

مرحله 13
بعد در پیاله تخم مرغ ترکیب فرمایید و در پایان هم در پودر کنتاکی بزنید و در پیش دستی جدا بگذارید و ۱۵ دقیقه حوصله نمائید تا مواد به خورد مرغ ها برود .

مرحله 14
حال در یک ماهیتابه روغن بریزید و بگذارید تا داغ شود .

مرحله 15
هم اکنون مرغ ها را در ماهی تابه بگذارید و ۲ طرف آن را سرخ فرمایید .

نکات غذایی مرغ کنتاکی
می توانید به جای پودر کنتاکی از پودر سوخاری هم به کارگیری فرمائید .
بعداز اتمام سرخ کردن مرغ ها در ماهی تابه , خوب تر است که بر روی دستمال تمیز بگذارید تا روغن آن گرفته شود و بعد از آن در دیس بگذارید .
مرغ کنتاکی را می توان با سیب زمینی سرخ شده و سس کچاپ میل فرمائید .

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

Leave a Review

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *