دستور پخت را اضافه کنید

طرز تهیه و پخت خوراک ماهی و قارچ خوشمزه

خوراک ماهی و قارچ بهترین غذا
  • زمان آماده سازی
    10 دقیقه
  • زمان پخت
    20 دقیقه
  • سرو کردن
    2مردم
  • بازدید
    48

خوراک ماهی و قارچ از غذاهای مقوی و بسیار خوشمزه است.امروز قصد داریم تا طبخ این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم . این غذا ‌از خوشمزه ترین و رژیمی ترین غذاهای می باشد. خوراک ماهی و قارچ به جهت سبک بودن و حجم مطلوب علاوه بر وعده ناهار , در شام و یا این که چه بسا افطار هم می توان گوارا ی وجود کرد .
ماهی یکی‌از شایسته ترین و اثر گذار ترین مواد غذایی گوشتی است که سرشار از امگا۳ است . ماهی یک کدام از نادر ترین و در عین درحال حاضر پر خواص ترین خوراکی های مو جود در بازار است که می توان آن را به راحتی خرید و از آن غذایی خوشمزه تهیه و تنظیم کرد . ماهی علاوه بر امگا ۳ نظیر بقیه مواد گوشتی دیگر مشتمل بر پروتئین , ویتامین و فسفر است . ماهی طبخ بسیار راحتی داراست و آن را می شود به شکل سرخ شده , پخته و یا این که کباب شده به همراه پلوها گوارا ی وجود کرد .
ماهی در معالجه بخش اعظمی از امراض اعم از کاهش ابتلا به بیماری های قلبی , کاهش قند خون , جلوگیری از افسردگی و هم بهبود خواب اثر گذار است . مسلما طبخ ماهی در کنار قارچ مزه و خواص بهتری به غذا میبخشد . مصرف ماهی را در هفته چند بار برای تامین مواد موردنیاز بدنتان اعم از امگا۳ در برنامه غذایی خویش قرار دهید .
قارچ هم همانند ماهی درین غذا نقش موثری در قیمت غذایی ایفا می نماید و طبخ راحتی داراست . قارچ ها  در وعده های غذایی ناهار و شام به صورت بخار پز سرخ شده و کبابی کبابی به مصرف می رسند ; اگر چه که بهتراست بیشتر آن را به طور پخته شده گوارا ی وجود نمائید . قارچ دشمن حیاتی دیابت است و برای اشخاصی که با این بیماری دست و پنجه نرم می نمایند , فوق العاده اثرگذار است . از سایر خاصیت این خوراکی باارزش میتوانیم به کنترل فشار خون و پیشگیری از سرطان اشاره کنیم .
از سایر غذاهای شبیه می شود به خوراک اسفناج , دوقوس ماهی , ماهی سالمون با عدس و تره فرنگی و ماهی تیلاپیا و گوجه فرنگی کبابی اشاره داشت .

مواد ضروری خوراک ماهی و قارچ

فیله ماهی : 200 گرم
قارچ : 6 عدد
گوجه فرنگی : 1 عدد
پیاز متوسط : 1 عدد
فلفل دلمه ای : 1 عدد
نمک : به مقدار ضروری
فلفل سیاه : به اندازه ضروری
روغن زیتون : به مقدار ضروری
جعفری خرد شده : 1 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری

فرآیند پخت خوراک ماهی و قارچ
مرحله 1
درتابه ای مطلوب با اندازه کمی روغن پیاز های خرد شده را به همراه قارچ های اسلایس شده و شسته شده , تفت دهید .

مرحله 2
حتما شعله را مقداری افزایش دهید تا مواد در سرعت بالایی سرخ شوند جوری که پسازها نسوزد و قارچ ها آب نیاندازد .

مرحله 3
بعداز تفت دادن مواد , فلفل دلمه ای و همینطور گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و مجددا سرگرم تفت دادن گردید .

مرحله 4 خوراک ماهی و قارچ
در همین حین خوب تر است ماهی ها را در پیاله دیگری پاره ای سرخ یا این که کبابی نمایید و آن گاه به مواد بالا اضافه فرمائید و دوباره با آن‌ها تفت دهید .

مرحله 5
چاشنی های ضروری را به همراه جعفری و رب گوجه فرنگی درون تابه مواد در اکنون پخت ریخته و یک پیمانه آب به آن اضافه فرمایید و در تابه را بگذارید تا مواد یه خرده جا بیفتند .

بعداز چندین دقیقه می‌توانید طعام را سرو کرده و گوارای وجود نمائید .

نکات غذایی خوراک ماهی و قارچ
در تهیه و تنظیم این طعام از هر جور گوشت و یا این که سبزی دیگر هم به مقدار دلخواه میتوانید به کارگیری نمائید .
در تفت دادن ماهی توجه داشته باشید که تمام بخش های ماهی تماما پخته شود و خام باقی نماند .
می‌توانید از اناوع ماهی در تهیه و تنظیم این خوراک استفاده فرمایید البته ترجیح بر به کار گیری ار ماهی های کم تیغ است .
چنانچه دوس تداشتید می‌توانید گوجه یا این که رب را از این خوراک حذف نمائید و بدون آنان بپزید .

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

Leave a Review

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *