دستور پخت را اضافه کنید

طرز تهیه و پخت اشترودل سیب | یک دسر فوق العاده لذیذ

اشترودل سیب
  • زمان آماده سازی
    40 دقیقه
  • زمان پخت
    45 دقیقه
  • سرو کردن
    6مردم
  • بازدید
    86

اشترودل سیب , شیرینی محلی و سنتی مرز و بوم اتریش و وین میباشد که دربین مردم اروپایی زیاد مشهور و پرطرفدار است . این دسر خوشمزه و لذیذ اتریشی , دارنده روش طبخ بسیار راحت و آسوده هست که می‌توانید برای اشکال ضیافت ها و دورهمی های خانوادگی خویش تدارک مشاهده کنید . طبخ این شیرینی خوش مزه بسیار ساده بوده . مواد اولیه آن دردسترس و مقرون به صرفه است. به این شیوه می توانید یک دسر خوب را برای خود آماده کنید.

مواد نخستین این شیرینی هم همانند بقیه شیرینی های محلی کشور‌ایران هست که به همراه میوه سیب که ولی میوه تمام فصل در تمام نقاط جمهوری اسلامی ایران است , میتوانید این خوراکی شیرین و خوب را طبخ فرمائید . همینطور می‌توانید این شیرینی خوشمزه اروپایی را تحت عنوان صبحانه و یا این که چه بسا همراه با چای در عصرانه استفاده فرمایید و از مزه آن لذت ببرید .

وجود مواد اولیه سلامت و مقوی در طبخ این شیرینی سنتی منجر بها غذایی بالای آن برای تندستی شده‌است . اشترودل سیب  مواد معدنی مانند  ویتامین های D , C , B , A , پروتئین , آهن , کلسیم , منیزیم , کلسترول , فیبر و… شده‌است که هر یک از این مواد معدنی سبب ساز ایجاد ده ها خاصیت و منفعت برای سالمی تن می‌ شود . از این رو نیز یک شیرینی خوشمزه و لذیذ را میل میکنید و هم از خاصیت و فواید آن بهره مند خواهید شد .

از سایر اشکال شیرینی ها و دسرهای محلی می شود به شیرینی دانمارکی , شیرینی لقمه ای , بلینی , شیرینی چنگالی , پودینگ گلابی و زنجبیل , مافین پنیری و… اشاره نمود .

مواد ضروری برای پخت اشترودل سیب

آرد : ۲۰۰ گرم
خامه : ۱۵ گرم
روغن مایع : ۸۰ گرم
شکر : ۷۰ گرم
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
سیب زردرنگ : ۱ کیلو
آب ولرم : ۶۰ گرم
کره : ۷۰ گرم
پودر سوخاری : ۷۰ گرم
کشمش : به مقدار ضروری
خلال بادام : ۵۰ گرم
نمک و دارچین : به اندازه ضروری

فرآیند پخت اشترودل سیب
مرحله 1
در یک کاسه ابتدا خامه , زرده های تخم مرغ و یه خرده نمک را ریخته و هم بزنید .

مرحله 2
بعد آرد را مرحله به مرحله درون پیاله اضافه و ترکیب نمایید .

مرحله 3
آب ولرم را هم اضافه فرمایید تا ترکیب کشدار شود .

مرحله 4
بعداز ورز دادن بی نقص خمیر , آن را به طور گلوله بزرگ درست کرده و در یک ظرفی که با روغن چرب شده‌است بگذارید .

مرحله 5
استراحت خمیر در پیاله روغنی بایستی ۲۰ دقیقه طول بکشد .

مرحله 6 اشترودل سیب
سیب ها را پوست کرده و نگینی خرد فرمایید .

مرحله 7
کره را در ماهی تابه جدا آب نمائید و آن گاه آرد سوخاری را اضافه و یه خرده تفت دهید .

مرحله 8
اکنون ترکیب ماهی تابه را در یک ظرف دیگر بریزید و مواد کشمش , خلال بادام , شکر و دارچین را اضافه و عالی ترکیب فرمائید .

مرحله 9
پس از سپری شد بازه زمان رقم خورده , خمیر را با وردنه گشوده نمائید و مواد سیب را روی خمیر بریزید .

مرحله 10
بعد خمیر را از دو طرف ببندید و رولی بپیچید .

مرحله 11
سینی فر را با مقداری روغن چرب فرمائید و خمیر اشترودل را در سینی قرار دهید .

مرحله 12
اشترودل را با چاقو در اندازه های متساوی برش دهید .

مرحله 13
فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم فرمایید و سینی را به بازه زمانی ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا اشترودل ها ترد و طلایی شوند .

نکات غذایی اشترودل سیب
میتوانید برای راحتی در هنگام پیچیدن خمیر اشترودل , مواد را بر روی پارچه و سطح آردپاشی شده پهن نمائید .
برای لذیذتر کردن مزه اشترودل سیب می توانید در اواسط زمان طبخ اشترودل , سینی فر را از دستگاه بیرون و مقداری کره آب شده بر روی اشترودل بریزید و دوباره سینی را در فر بگذارید .
می‌ توانید به جای خلال بادام از مغز پسته هم استفاده نمائید و جایگزین نمائید .

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

Leave a Review

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *