دستور پخت را اضافه کنید

طرز تهیه کیک مارمالاد میوه ای در خانه

کیک مارمالاد میوه ای
  • زمان آماده سازی
    30 دقیقه
  • زمان پخت
    50 دقیقه
  • سرو کردن
    6مردم
  • بازدید
    39

کیک مارمالاد یکی‌از خوشمزه ترین اشکال کیک میوه ای هست که نحوه تهیه و تنظیم آن بسیار راحت است. این کیک بافت نرم و خوشمزه ای دارااست که میتوانید با اشکال مارمالاد خانگی درست فرمائید. کیک مارمالاد را در گونه های ضیافت های از صمیم قلب خویش و یا این که تحت عنوان دسر معمولی عصرانه می‌توانید مهیا فرمائید و به همراه خانواده گوارای وجود فرمایید. این کیک را نیز می‌توانید به طور غالب کیک تهیه و تنظیم نمائید و تزیین نمایید و هم با برش های کوچک و به حالت شیرینی انگشتی تهیه و تنظیم فرمائید و از آن تحت عنوان شیرینی خانگی به کار گیری نمائید.

در تهیه و تنظیم این کیک می‌توانید از هر دسته مارمالادی به کار گیری فرمایید. همینطور برخی از اشخاص از مربا هم برای طبخ این کیک به کارگیری می نمایند. اما حتماً می بایست آب مربا را کامل بگیرید تا کیک مارمالاد شما خراب نشود. می ‌توانید طبق ذوق وسلیقه و ذائقه خویش از مارمالاد دوست داستنی خویش برای طبخ این کیک خوشمزه به کارگیری نمائید.

شیرینی مارمالادی نخستین دفعه در قرن هفدهم میلادی، در کشور اتریش نوآوری شد . این شیرینی تنوع زیادی دارااست که همه مدل ها از دید ظاهری شبیه هم میباشند و در واقع از قرار گرفتن دو بیسکویت یا این که دو کیک روی هم تشکیل می گردند. در میان دو بیسکویت اشکال مارمالاد مالیده می شود و برای زیبایی , قسمت میانه بیسکویت رویی را کاتر می‌زنند تا رنگ مارمالاد دیده شود.

شما میتوانید این کیک را با پایه کیک معمولی که در سایت موجود هست تهیه و تنظیم نمائید و ماروالاد را روی آرد بریزید و سرو فرمایید و یا این که همانند دستور پیش رفته و از خمیری که در زیر گفته می شود برای تهیه و تنظیم آن به کار گیری فرمائید و آن را طرح دار تنظیم فرمائید تا هم برای خودتان و هم برای خردسالان جالب باشد.

از سایر کیک های خوشمزه می شود به کیک گردو و بادام , کیک انجیر , کیک موز و چیز کیک انار اشاره نمود.

مواد ضروری برای پخت کیک مارمالاد

آرد: ۲۵۰ گرم
روغن: ۱۰۰ گرم
شکر: ۱۳۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
مارمالاد: به مقدار ضروری
ماست: ۱۰۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق غذاخوری

 

فرآیند پخت کیک مارمالاد

قدم 1
نخست شکر و روغن را در یک پیاله بریزید و خوب ترکیب نمائید تا یک پارچه و کشدار شود.

قدم 2
بعد از آن تخم مرغ ها را یک عدد یک عدد به کاسه اضافه فرمائید و به همراه وانیل مواد را با هم ترکیب فرمایید.

قدم 3
آرد , ماست و بیکینگ پودر را هم اضافه نمایید و هم بزنید تا خمیر سفتی به دست آید.

قدم 4
قالب کیک را یه خرده چرب نمائید و دو سوم خمیر را در قالب بریزید و آن را صاف نمائید. ( میتوانید از قالب تارت هم به کارگیری نمائید. )

قدم 5
بعد مارمالاد را بر روی خمیر بریزید و تمام سطح خمیر را بدون نقص بپوشانید.

قدم 6
باقی مانده خمیر کیک را در قیف بریزید و به‌صورت نوارها و خطوط باریک بر روی مارمالاد بکشید. ( ویا خمیر را صاف کرده وبرش بزنید یا این که با قالب طرح دهید و روی مارمالاد بگذارید. )

قدم 7
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و اذن دهید یک ربع گرم شود.

قدم 8
آنگاه قالب را به زمان ۵۰ دقیقه در طبقه میانه فر قرار دهید تا کیک فراهم شود.

 

بها غذایی کیک مارمالاد
آرد و بیکینگ پودر را حتما صاف نمایید تا مواد کیک یک دست باشد.
میتوانید از اشکال مارمالاد چون مارمالاد انگور، موز، زرد آلو، شلیل، سیب وغیره به کارگیری نمائید.
برای مزه بهتر کیک مارمالاد خوب تر است به جای روغن از کره به کارگیری نمائید.
می ‌توانید از ورقه روغنی هم برای کاسه قالب کیک به کار گیری فرمایید.
در‌صورتی‌که در خانه قیف ندارید می‌توانید از کیسه فریزر هم به کارگیری نمائید.
می‌توانید در آخر و پس از فراهم شدن کیک، روی آن را با توت فرنگی و اشکال میوه های فصل تزیین نمائید.

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

Leave a Review

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *