دستور پخت را اضافه کنید

طرز تهیه و پخت بیسکویت نارگیلی خوشمزه

بیسکویت نارگیلی
  • زمان آماده سازی
    1 ساعت و 30 دقیقه
  • زمان پخت
    10 دقیقه
  • سرو کردن
    4مردم
  • بازدید
    75

بیسکویت نارگیلی , یکی خوشمزه ترین و پرطرفدارترین مدل بیسکویت ها در بین اشخاص است . می‌توانید به راحتی و توسط مواد نخستین در دسترس و ساده این بیسکویت خوشمزه و لذیذ را در خانه تهیه و تنظیم نمایید و از مزه آن لذت ببرید . همینطور این بیسکویت برای ضیافت ها و دورهمی های عصرانه هم فراوان خوب می‌باشد و سرو آن به همراه چای بی نظیر است . برای تزیین این مدل بیسکویت نارگیلی می‌توانید از گونه های مواد مد نظر خویش چون پودر نارگیل , پودر پسته , کنجد و… به کارگیری فرمایید و این بیسکویت را لذیذتر و خوشمزه تر فرمائید .

هریک از مواد نخستین مصرف شده در طبخ بیسکویت نارگیلی , فواید و مزایای خاص خویش را داراست . ولی مطرح ترین مواد برای طبخ این دسته خوراکی , آرد می‌باشد که‌این گونه مواد هم بها غذایی بسیار بالایی زیرا دربردارنده ویتامین های K , E , D , A , تیامین , نیاسین , فولات , آهن , منیزیم , مس , پتاسیم و… میباشد . هریک از این مواد معدنی منجر ده ها سود و سلامتی در تن می شود . برای مثال ماده معدنی آهن موجب پیشرفت در عملکرد حمل اکسیژن در جریان خون و تقویت سیستم ایمنی تن می شود . فقدان این ماده سبب رنگ پریدگی پوست , تنگی نفس , تپش قلب , بی آبی پوست و موی , شکنندگی ناخن ها و… خواهد شد .

از سایر گونه های بیسکویت ها و خوراکی های عصرانه می شود به بیسکویت بادام , بیسکویت مربایی , ناگت شکلات , پودینگ تابستانی , پیروک مرکبات , تارت گردویی , کلوچه سیب , کلوچه آویشن , چنگمال کرمان و… اشاره نمود .

 

مواد ضروری برای پخت بیسکویت نارگیلی

آرد : ۲۰۰ گرم

پودر قند : ۱۴۰ گرم

نشاسته ذرت : ۲۸ گرم

کره : ۱۱۰ گرم

تخم مرغ : ۲ عدد

پودر نارگیل : ۴۰ گرم

اسانس وانیل : ۱ قاشق چایخوری

بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری

 

فرآیند پخت بیسکویت نارگیلی

مرحله 1

ابتدا پودر قند و کره را در یک کاسه با همزن عالی ادغام نمایید .

 

مرحله 2

۱ عدد تخم مرغ و اسانس وانیل را هم افزوده و مواد را ترکیب نمائید .

 

مرحله 3

آنگاه ترکیب آرد , نشاسته ذرت و بیکینگ ‌پودر را هم اضافه و با لیسک ترکیب فرمائید .

 

مرحله 4 پخت بیسکویت نارگیلی

در پایان پودر نارگیل را هم افزوده و هم بزنید .

 

مرحله 5

بر روی پیاله خمیر , سلفون بکشید و حدود ۱ ساعت در فریزر بگذارید .

 

مرحله 6

درحال حاضر خمیر را بین ۲ لایه کیسه یخچال که با آرد پوشش داده اید , بگذارید و با وردنه آن را صاف نمائید .

 

مرحله 7

آن گاه برش های گرد مانند از خمیر بزنید و در سینی فر قرار دهید .

 

مرحله 8

مجدداً خمیرهای برش داده شده را حدود ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید تا استراحت نماید .

 

مرحله 9

حال ۱ عدد سفیده تخم مرغ را در یک کاسه ریخته و بر روی بیسکویت ها مقداری بمالید .

 

مرحله 10

فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار داده و بیسکوییت ها را به بازه زمانی ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بگذارید تا کاملاً طلایی شوند .

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

Leave a Review

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *