دستور پخت را اضافه کنید

طرز تهیه و پخت سالاد نودل سبزیجات

سالاد نودل سبزیجات
  • زمان آماده سازی
    20 دقیقه
  • زمان پخت
    10 دقیقه
  • سرو کردن
    3مردم
  • بازدید
    532

سالاد نودل سبزیجات یک سالاد خوشمزه و تازه است که بیشتر در شرق آسیا تهیه و تنظیم می شود. نودل یا این که رشته فرنگی نوعی رشته نازک چینی و ژاپنی است. با این ماده می توان غذاهای بسیاری را تهیه و تنظیم کرد. سالاد نودل سبزیجات را می توان پیش غذای خوشمزه گیاهی دانست. که می‌توانید آن را پخته , نیم پز یا این که خام سرو نمائید. این طعام را میتوانید همراه با سس های مورد‌علاقه تان گوارا ی وجود نمائید. تنوع غذاهایی که با رشته فرنگی تنظیم میشوند آن قدر بالا است که هر کسی می‌تواند با اضافه کردن مواد دلخواه دستور پخت اختصاصی و مخصوص خودش را داشته باشد.
سالاد نودل سبزیجات را به طور سنتی می شود به دو شیوه سرو کرد. در روش نخستین تمام مواد اولیه پخته شده یا این که ناپخته در پیاله های جدا روی میز قرار می‌گیرند و هر که برحسب ذوق اش از هرکدام برای خود می‌کشد. روش اولیه برای سرو نودل در کشورهای جنوب شرق آسیا معمول تر است. در روش دوم تمامی مواد داخل یک ظرف ریخته می‌شوند و با سس ادغام میگردند. بیشترین سسی که برای این سالاد به کارگیری می شود سس سویا هست البته می‌توانید از سس های دیگر همچون سس برنج، سس بالزامیک و . . غیره هم استفاده فرمایید.

 

تنظیم سالاد نودل سبزیجات خوشمزه

اول از همه نودل را با دقت به فرمان روی بسته آن بپزید، آبکشی کرده و کناری بگذارید. سبزیجاتتان را خرد نمائید. پاره ای اسفناج جدید و قارچ نیز خرد نمائید و با فلفل و نمک تفت بدهید. سیر را پوست بگیرید، دانه های فلفل چیلی را گرفته و همراه با سیرها خرد نمائید. یک تکه زنجبیل تازه برداشته و آن را پوست گرفته و خلالی فرمائید. کدو، پیازچه و برگ گشنیز را خرد فرمائید و به نودل بیفزایید. بعد آن را همراه با سس سرو نمایید.

از اشکال دیگر سالاد می شود به: سالاد اسفناج و لبو، سالاد هویج تایلندی، سالاد فرنچ و سالاد مرغ یونانی و نودل اشاره نمود.

 

مواد ضروری برای طبخ سالاد

نودل یا این که رشته فرنگی: 300 گرم
سس سویا: 1/4 پیمانه
کلم بروکلی: 2 پیمانه
جوانه ماش: 1 پیمانه
پیازچه: 2 عدد
فلفل دلمه ای کوچک: 1 عدد
هویج: 1 عدد
کلم بنفش خرد شده: 1/2 پیمانه
سیر تازه: 1 حبه
زنجبیل تازه رنده شده: 1 قاشق چایخوری
شکر: 4 قاشق سوپ خوری
روغن کنجد یا این که زیتون: 1/4 پیمانه

فرآیند طبخ سالاد نودل

گام 1
درون قابلمه تا نصفه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

گام 2
کلم بروکلی خرد شده را اضافه فرمائید و بعداز 5 دقیقه کلم بروکلی ها را از قابلمه بیرون نمائید.

گام 3
در درون آب سرد قرار دهید تا بافت کلم حفظ شود.

گام 4
پیاله دیگری را از آب پر نمائید و اذن دهید آب به جوش آید.

گام 5
آن‌گاه نودل یا این که رشته فرنگی را اضافه فرمائید و بعد از 3 دقیقه آبکشی فرمایید. ( طبق دستور باکس )

گام 6
نودل آبکشی شده را درون ظرف ای بریزید و با سس سویا ادغام نمایید.

گام 7
روی کاسه را بپوشانید و کنار بگذارید تا نودل خوب طعم دار شود.

گام 8
برای تنظیم سس سالاد جوانه ماش، پیازچه خرد شده، شکر، سیر، زنجبیل رنده شده و روغن را درون میکسر بریزید و بزنید تا یک دست شود.

گام 9
هویج را بپزید و به طور نوارهای باریکی خرد نمایید.

گام 10
فلفل دلمه ای را هم به شکل نوارهای باریکی برش بزنید (برای هضم راحت تر می توانید فلفل دلمه را درون فر بپزید بعد از آن خرد نمائید).

گام 11
سس سالاد تنظیم کرده را به ترکیب نودل و سس سویا اضافه و عالی ادغام نمائید .

گام 12
آنگاه سبزیجات ( هویج , کلم بروکلی , کلم بنفش , فلفل دلمه ای ) را اضافه فرمایید .

گام 13
سالاد را درون سردخانه قرار دهید تا سرد شود آن گاه سرو فرمایید . ( یک ساعت )

ارزش غذایی نودل سبزیجات

می‌توانید از ماش پخته به جای جوانه ماش به کارگیری فرمایید . :
همینطور می توانید اندازه روغن را به نصف کاهش دهید و به جای آن از سرکه سپید به کارگیری نمایید . :
سس سویا مورد به کارگیری در‌این سالاد پر نمک نمی باشد و در صورت به کار گیری از سس سویا پر نمک میزان کمتری استفاده نمایید . :
زمان پخت نودل را با اعتنا به دستور روی بسته بندی تهیه و تنظیم فرمائید . :
میتوانید در‌این سالاد در صورت رغبت از مرغ ریش ریش شده هم به کار گیری نمایید . :
در تنظیم سالاد نودل برای اشخاص رژیمی می توان از آب لیموترش , روغن زیتون و نمک بهره برد . :
برای اشخاص غیر رژیمی می توان از سس مایونز , ماست , سس کچاپ و نمک هم بهره مند شد . :

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

Leave a Review

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *