طرز تهیه سس لیمو ترش | تهیه سس سالاد در کمترین زمان

-
زمان آماده سازی10 دقیقه
-
زمان پخت15 دقیقه
-
سرو کردن6مردم
-
بازدید290
سس لیمو ترش یکیاز سس های اختصاصی سرزمین فرانسه است . این سس ملس و خوش مزه را می توان در کنار سالادها و صیفی جات گوارا ی وجود کرد . با مقداری خلاقیت و در اختیار داشتن این فرمان میتوانید این سس خوشمزه را در زمانی کوتاه با موادی قابل دسترس تهیه و تنظیم نمایید .
درحالتی که بخواهید مزه متفاوتی به سس بدهید , میتوانید از صیفی جات معطر به خصوص نعناع , سیر رنده شده , عصاره موسیر , خردل و . . در تهیه و تنظیم این سس به کارگیری نمایید . میزان این افزودنی ها به سس , تماما مطابق با ذائقه شما است و هر هنگامی که بخواهید میتوانید میزان آنها را کم یا این که فراوان فرمائید . در صورتیکه ترجیح می دهید سس را همراه با خردل سرو فرمایید , می بایست از خردل های جدید و باکیفیت به کارگیری نمایید تا سس طراوت خویش را محافظت کرده و طعمی بی سابقه داشته باشد .
سس لیمو ترش غالبا بخاطر مزه لیمو کمی ترش یا این که ملس است ; در شرایطی که که رغبت داشته باشید سس طعمی شیرین تر داشته باشد میتوانید از اندازه کمی شکر به کار گیری فرمایید .
لیمو یکیاز میوه های اسیدی و پرخاصیت است که دارنده ویتامین , آهن و فسفر است که در بخش ها گرم پرورش می نماید . این میوه در آخرها فصلپاییز و زمستان رشد کاملی داراست و یکیاز میوه هایی است که بیشترین مقدار تولید جهانی را به خویش اختصاص داده است .
از میوه لیمو که دارای ارزشی بی سابقه است می شود به راههای متفاوت همچون به کارگیری در ادویه ها و سس های غذایی , شربت ها و… . و هم به شکل دم کرده در اشکال آب میوه و چای به کار گرفت . لیمو در واقع یکیاز مواردی ست که هضم خوراک را راحت می نماید و در واقع اشتها آور است .
از اشکال سس های شبیه می شود به سس پرتقال , سس ورستر شایر , سس رژیمی و سس فرانسوی اشاره نمود .
مواد ضروری برای طبخ سس لیمو ترش
لیموترش : 3 عدد
شکر : یک و نیم پیمانه
کره : 125 گرم
تخم مرغ : 4 عدد
برگ ریحان خرد شده : نصف پیمانه ( چاپ شده )
آب لیمو ترش : نصف پیمانه
نمک : به اندازه ضروری
فرآیند تهیه سس لیمو ترش
قدم 1
پوست سه تا لیموترش را رنده نمایید .
قدم 2
به میزان ضروری به آن شکر افزوده درون غذاساز بریزید تا به طور کامل با هم ادغام شوند .
قدم 3
هم اکنون کره را بیفزایید و با مواد ادغام فرمائید .
قدم 4
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و با دور تند هم بزنید .
قدم 5 برای تهیه سس لیمو ترش
آب لیموترش و نمک را بیفزایید و ترکیب نمائید .
قدم 6
تمامی مواد را در پیاله فلزی بریزید و آن را درون ظرف آب در حال جوش قرار دهید . ( نحوه بن ماری )
قدم 7
آنقدر مواد را هم بزنید تا مواد با هم عالی ترکیب شوند .
قدم 8
هنگامی تماما ترکیب و غلیظ شدند , پیاله را از روی گاز برداشته و بگذارید سس خنک شود .
قدم 9
بعداز اینکه خنک شد , ریحان های خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید تا برگ ریحان های خرد شده با سس ترکیب شوند .
قدم 10
سس شما آماده سرو است البته در صورتیکه دوست داشتید میتوانید آن را به دوران یک ساعت در یخچال خنک نمائید و آنگاه مورد به کارگیری قرار دهید .
بها غذایی سس لیمو ترش
این سس را می بایست ترجیحا به مقدار مصرف روزمره تنظیم نمائید تا در گیر خرابی نشود . :
بازه زمان نگه داری این سس در یخچال نهایتا 5 روز میباشد . :
به جهت وجود تخم مرغ این سس سریع خراب می شود . :
میتوانید دراین سس از اشکال مزه دهنده ها مشتمل بر پودر خردل , پدر سیر یا این که خود سیر و . . به کارگیری فرمائید . :
درصورتی که این سس را ترش دوست دارید یا این که ملس میتوانید اندازه شکر مصرف شده در آن را کم نمایید . :
شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

طرز تهیه سس لیمو ترش | تهیه سس سالاد در کمترین زمان
هیچ دستور پخت ای پیدا نشد.
Leave a Review