دستور پخت را اضافه کنید

دوقوس ماهی بوشهری از لذیذترین غذاهای محلی

دوقوس ماهی بوشهری غذای لذیذ این شهر
  • زمان آماده سازی
    20 دقیقه
  • زمان پخت
    1 ساعت
  • سرو کردن
    4مردم
  • بازدید
    77

دوقوس ماهی از غذاهای محلی و خوشمزه استان بوشهر می‌باشد . شهر بوشهر , از استانهای جنوبی فعال جمهوری اسلامی ایران , دارای شهرت در میدان غذاهای خوشمزه و لذیذ است . در واقع غذاهای این مرز و بوم , نخل های بلند و دریای خروشان با مردم خونگرم اش مدام بخشی از شایسته ترین غذاها در لیست گونه های غذاهای اهل ایران قرار می گیرد .

در شرایطی که قصد دارید که برای یک ضیافت بزرگ و یا این که یک مناسبت اصلی , شایسته ترین و خوب ترین طعام را مهیا فرمایید , این طعام را به شما سفارش می‌کنیم . دوقوس ماهی برای تمام اشخاص و مردم اهل ایران یک غذای خوشمزه با مزه خوب است که مطمئناً هر کسی را از همان بار اولیه , از دوست داران خویش می نماید .

براین اساس دوقوس ماهی هم مثل قلیه ماهی مردمان خوزستان , دوست داران بخش اعظمی دارااست . مردم بوشهر این خوراک را با ماهی حلوای سپید که جزء شایسته ترین و تندرست ترین ماهی جنوب است , طبخ می نمایند . ولی ذوق و سلیقه و ذائقه بعضا دیگر از اشخاص این است که‌این خوراک را با ماهی های فارغ از استخوان و علی الخصوص فیله ماهی شیر صحیح نمایند .

درهرمورد چون مواد حیاتی این غذای بوشهری ماهی است , پس مطمئناً با تعیین هر گونه ماهی دریایی , فواید و مزایای آن را کسب خواهید کرد . همان گونه که می‌دانید ماهی جزو سلامت ترین و خوشمزه ترین غذاهای عالم میباشد . وجود مواد مفید فراوان چون ویتامین های A , B , D , پروتئین , اسیدهای چرب امگا ۳ , کلسیم , آهن , فسفر , منیزیم و غیره سبب ساز شده‌است که‌این خوراک یک طعام فوق العاده برای تن و مغز باشد .

در صورتی بخواهیم خیلی مختصر به فواید این طعام و میل کردن ماهی اشاره کنیم . می بایست بگوییم که خاصیت و مواد معدنی مو جود درین طعام موجب پیشگیری از بیماری‌های قلبی , تقویت خاطر و خودداری از آلزامیر , بهبود بینایی , پاک سازی پوست , پیشگیری از کم خونی و… می شود .

از سایر غذاهای دریایی و خوشمزه می شود به ماهی مالاتا , شنیسل ماهی , ماهی سالمون با عدس و تره فرنگی , برگر ماهی , سس سالسا و ماهی کاد , تاکو ماهی و… اشاره نمود .

مواد ضروری دوقوس ماهی

ماهی حلوا : ۱ عدد
زعفران : ۴ قاشق سوپ خوری
سیر متوسط : ۳ حبه
آرد : به مقدار واجب
پیاز میانگین : ۱ عدد
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
آب جوش : ۱ لیوان
پودر لیمو عمانی : ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع : به اندازه واجب
نمک : به مقدار واجب
زردچوبه : به مقدار واجب
فلفل قرمز رنگ : به مقدار واجب

فرآیند پخت دوقوس ماهی

قدم 1
۲ حبه سیر را له فرمائید و به همراه زعفران دم کرده و مقداری نمک در یک کاسه ترکیب نمائید .

قدم 2
بعد ماهی را به تکه های متوسط خرد فرمائید و درین ترکیب بخوابانید تا طعم دار شود . ( 2 ساعت اذن دهید ماهی درون مواد بماند تا عالی مزه بگیرد ) .

قدم 3
در یک کاسه دیگر آرد , پودر لیمو عمانی و چاشنی های نمک , زردچوبه و فلفل قرمز رنگ را بریزید و این مواد را کاملاً ترکیب نمائید .

قدم 4
بعداز آنکه ماهی ها مزه گرفتند قطعات ماهی را درین مواد قرار دهید و عالی ترکیب نمائید تا ماهی ها طعم دار شود .

قدم 5 پخت دوقوس ماهی
آنگاه در یک ماهی تابه مقداری روغن بریزید و زمانی روغن داغ شد ماهی ها را در درون آن سرخ نمایید .

قدم 6
1حبه سیر مانده و پیاز را رنده فرمائید و پس از سرخ شدن بدون نقص ماهی ها و بیرون کردن آن از ماهی تابه , این مواد را درون ماهی تابه بریزید و سیر و پیاز را مقداری تفت دهید .

قدم 7
پس از سرخ شدن , رب گوجه فرنگی و مقداری زردچوبه را به تابه اضافه فرمائید و با سیر و پیاز تفت دهید .

قدم 8
حال آب جوش را درون ماهیتابه بریزید و با مواد درون آن عالی ترکیب نمائید .

قدم 9 پخت دوقوس ماهی
چندین لحظه حوصله نمایید آنگاه ماهی ها را اضافه نمایید تا با سس ادغام شوند و جا بیفتد .

قدم 10
بعداز حدود 10 دقیقه ماهی دوقوس شما مهیا است .

ارزش غذایی دوقوس ماهی
غذای دو قوس ماهی را می‌توانید با گونه های ماهی های جنوب و همینطور قزل آلا مهیا فرمائید . :
می‌توانید دو قوس ماهی را هم به همراه برنج معمولی و یا این که سبزی پلو سرو نمائید . :
در حالتی‌که مایل بودید میتوانید برای مزه خوبتر دو قوس ماهی از تمر هندی هم به کار گیری نمائید . :

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

Leave a Review

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *