دوقوس ماهی بوشهری از لذیذترین غذاهای محلی

-
زمان آماده سازی20 دقیقه
-
زمان پخت1 ساعت
-
سرو کردن4مردم
-
بازدید315
دوقوس ماهی از غذاهای محلی و خوشمزه استان بوشهر میباشد . شهر بوشهر , از استانهای جنوبی فعال جمهوری اسلامی ایران , دارای شهرت در میدان غذاهای خوشمزه و لذیذ است . در واقع غذاهای این مرز و بوم , نخل های بلند و دریای خروشان با مردم خونگرم اش مدام بخشی از شایسته ترین غذاها در لیست گونه های غذاهای اهل ایران قرار می گیرد .
در شرایطی که قصد دارید که برای یک ضیافت بزرگ و یا این که یک مناسبت اصلی , شایسته ترین و خوب ترین طعام را مهیا فرمایید , این طعام را به شما سفارش میکنیم . دوقوس ماهی برای تمام اشخاص و مردم اهل ایران یک غذای خوشمزه با مزه خوب است که مطمئناً هر کسی را از همان بار اولیه , از دوست داران خویش می نماید .
براین اساس دوقوس ماهی هم مثل قلیه ماهی مردمان خوزستان , دوست داران بخش اعظمی دارااست . مردم بوشهر این خوراک را با ماهی حلوای سپید که جزء شایسته ترین و تندرست ترین ماهی جنوب است , طبخ می نمایند . ولی ذوق و سلیقه و ذائقه بعضا دیگر از اشخاص این است کهاین خوراک را با ماهی های فارغ از استخوان و علی الخصوص فیله ماهی شیر صحیح نمایند .
درهرمورد چون مواد حیاتی این غذای بوشهری ماهی است , پس مطمئناً با تعیین هر گونه ماهی دریایی , فواید و مزایای آن را کسب خواهید کرد . همان گونه که میدانید ماهی جزو سلامت ترین و خوشمزه ترین غذاهای عالم میباشد . وجود مواد مفید فراوان چون ویتامین های A , B , D , پروتئین , اسیدهای چرب امگا ۳ , کلسیم , آهن , فسفر , منیزیم و غیره سبب ساز شدهاست کهاین خوراک یک طعام فوق العاده برای تن و مغز باشد .
در صورتی بخواهیم خیلی مختصر به فواید این طعام و میل کردن ماهی اشاره کنیم . می بایست بگوییم که خاصیت و مواد معدنی مو جود درین طعام موجب پیشگیری از بیماریهای قلبی , تقویت خاطر و خودداری از آلزامیر , بهبود بینایی , پاک سازی پوست , پیشگیری از کم خونی و… می شود .
از سایر غذاهای دریایی و خوشمزه می شود به ماهی مالاتا , شنیسل ماهی , ماهی سالمون با عدس و تره فرنگی , برگر ماهی , سس سالسا و ماهی کاد , تاکو ماهی و… اشاره نمود .
مواد ضروری دوقوس ماهی
ماهی حلوا : ۱ عدد
زعفران : ۴ قاشق سوپ خوری
سیر متوسط : ۳ حبه
آرد : به مقدار واجب
پیاز میانگین : ۱ عدد
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
آب جوش : ۱ لیوان
پودر لیمو عمانی : ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع : به اندازه واجب
نمک : به مقدار واجب
زردچوبه : به مقدار واجب
فلفل قرمز رنگ : به مقدار واجب
فرآیند پخت دوقوس ماهی
قدم 1
۲ حبه سیر را له فرمائید و به همراه زعفران دم کرده و مقداری نمک در یک کاسه ترکیب نمائید .
قدم 2
بعد ماهی را به تکه های متوسط خرد فرمائید و درین ترکیب بخوابانید تا طعم دار شود . ( 2 ساعت اذن دهید ماهی درون مواد بماند تا عالی مزه بگیرد ) .
قدم 3
در یک کاسه دیگر آرد , پودر لیمو عمانی و چاشنی های نمک , زردچوبه و فلفل قرمز رنگ را بریزید و این مواد را کاملاً ترکیب نمائید .
قدم 4
بعداز آنکه ماهی ها مزه گرفتند قطعات ماهی را درین مواد قرار دهید و عالی ترکیب نمائید تا ماهی ها طعم دار شود .
قدم 5 پخت دوقوس ماهی
آنگاه در یک ماهی تابه مقداری روغن بریزید و زمانی روغن داغ شد ماهی ها را در درون آن سرخ نمایید .
قدم 6
1حبه سیر مانده و پیاز را رنده فرمائید و پس از سرخ شدن بدون نقص ماهی ها و بیرون کردن آن از ماهی تابه , این مواد را درون ماهی تابه بریزید و سیر و پیاز را مقداری تفت دهید .
قدم 7
پس از سرخ شدن , رب گوجه فرنگی و مقداری زردچوبه را به تابه اضافه فرمائید و با سیر و پیاز تفت دهید .
قدم 8
حال آب جوش را درون ماهیتابه بریزید و با مواد درون آن عالی ترکیب نمائید .
قدم 9 پخت دوقوس ماهی
چندین لحظه حوصله نمایید آنگاه ماهی ها را اضافه نمایید تا با سس ادغام شوند و جا بیفتد .
قدم 10
بعداز حدود 10 دقیقه ماهی دوقوس شما مهیا است .
ارزش غذایی دوقوس ماهی
غذای دو قوس ماهی را میتوانید با گونه های ماهی های جنوب و همینطور قزل آلا مهیا فرمائید . :
میتوانید دو قوس ماهی را هم به همراه برنج معمولی و یا این که سبزی پلو سرو نمائید . :
در حالتیکه مایل بودید میتوانید برای مزه خوبتر دو قوس ماهی از تمر هندی هم به کار گیری نمائید . :
شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

دوقوس ماهی بوشهری از لذیذترین غذاهای محلی
هیچ دستور پخت ای پیدا نشد.
Leave a Review